استیک و سس سفید با قارچ

10:45 1396/11/24
12

دستور پخت همراه با نکات کلیدی استیک


تبلیغات

معمولاً گوشت گاو را بر اساس دو مورد درجه بندی می کنند: میزان چربی گوشت و سن حیوان. هر چه سن گاو کمتر بوده و همچنین میزان چربی گوشت بیشتر باشد، گوشت مرغوب تر خواهد بود. معمولاً از گوشت های مرغوب تر که آبدارتر و تردتر هستند، در هتل ها و رستوران ها استفاده می کنند؛ در حالی که گوشت هایی که در درجه بندی در ردیف های پایین تر قرار می گیرند، بیشتر برای مصارف گوشت چرخ کرده به کار می روند. 
قسمت های مختلفی که از گوشت گاو تهیه می کنند 
ابتدا گوشت گاو را به چند تکه اصلی تقسیم می کنند. از این قسمت ها استیک و دیگر قسمت های را برش می زنند. 
ـ گوشت قسمت کتف گاو: یکی از معروف ترین بخش هایی است که برای تهیه ی همبرگر از گوشت این قسمت استفاده می کنند. 
ـ دنده 
ـ گوشت سینه و ساق 
ـ گوشت پهلو 
ـ مغز ران، ترد ترین و گران ترین قسمت گوشت گاو است که معمولاً استیک و فیله را از این قسمت تهیه می کنند. 
ـ راسته که از مغز ران زبر تر است، اما لذیذ تر و خوشمزه تر می باشد. 

من گوشت را ميخرم و اجازه ميدم يك روز در يخچال بماند تا بيات بشود و بعد اد يك شب برش ميدهم و كمي نمك و رزماري خشك شده روى گوشت ها ميپاشم و در ماهي تأبه چدن كمي روغن ميريزم وأجازه ميدهم كه ماهي تأبه داغ بشود، بعدبا حرارت نسبتازياد هر طرف را ٧ دقيقه سرخ كرده و بعد استيك ها را در مياورم بعد از تهيه استيك در ماهي تأبه ٥ دقيقه در فر ٢٠٠درجه قرار ميدهم بعد در بياوريد و اجازه ميدهم چند دقيقه بماند تا اب گوشت جذب خودش بشود و بعد سروش ميكنم 

در اين فاصله كمي قارچ در ماهي تأبه ميريزم و خيلي كم تفت ميدهم و انها را هم از ماهي تأبه خارج ميكنم . بعد ٢ قاشق غذا خوري أرد را در همان تأبه كمي تفت ميدهم تا بوي خامي أرد گرفته بشود و سپس١ پيمانه بهش شير اضافه ميكنم و با ويسك بهم ميزنم تا أرد گلوله نشود بعدش كمي كره و عصاره ي مرغ اضافه ميكنم تا كاملا مزه عصاره گوشت توي ماهي تأبه را بيرون بكشه به همراه قارچ و كمي نمك 
در اخر در بشقاب به همراه پوره سيب زميني كه همه بلديد و استيك و ميكسي از سبزي فصل و و خيارو فلفل  با سس سركه سيب ارگانيك وروغن زيتون سروش ميكنم