خمیر تارت

10:38 1396/11/24
58

خمیری خوب و خوشمزه برای درست کردن پای


تبلیغات

مواد لازم:


ارد ٥٠٠ گرم

 روغن صاف قنادي ١٥٠ گرم

كره ٢٠٠ گرم

اب خيلي سرد ١٥٠ گرم

نمك ١ و ١/٢ ق چايخوري

شكر٢٥ گرم 


طرز تهیه:


براي تهيه پاي شما احتياج داريد كه تمام موادتون كاملا سرد باشد


ابتدا كره را به صورت مكعب هاي ريز خرد كنيد ولي تا لحظه اخر فريزر نگه داريد. روغن صافتون را هم خرد كنيد ولي داخل يخچال نگه داريد. ارد را داخل كأسه همزن بريزيد و بعد روغن صاف و كره را اضافه كنيدو با سر خمير گير كه تقريبا شكل قلب هست بزنيد تا تركيب كره و روغن در ارد شبيه اندازه سايز نخود بشود . حالا شكر و نمك را به اب يختون اضافه كنيد و نصف بيشتر اب را به خمير اضافه كنيد و بزنيد و بعدش كم كم اب را اضافه كنيد تا جذب خمير بشود ولي خمير شُل و ابكي نشود( چون نوع أردها و قابليت جذبشون متفاوت هست) . 

 

حالا خميرتون را كه جمع شده داخل پلاستيك محكم بپيچيد و داخل يخچال حداقل ٤ ساعت نگه داريد . علت استراحت خمير اين است كه موقع مخلوط كردن ارد گلوتن إيجاد مي شود و باعث مي شود خمير راحت باز نشود اين استراحت كمك مي كند كه ما راحت بتونيم با خميرمون كار كنيم .


بعد از استراحت ما به دو صورت مي توانيم با خميرمون كار كنيم
١- خميرمون با فيلينگش مثل پاي سيب بپزيم ، كه در قسمتي جداگانه بهتون اموزش مي دهم.
٢- خمير را بپزيم و سپس با فيلينگي مثل شكلات گاناش يا پيستري كرم و ميوه هاي تازه كه قبلا اموزش دادم پر كنيم.
وزن خمير براي سايز قالبهاي پاي :
قالب ٩ اينچ( ٢٣ سانت) ٢٢٥ گرم براي خمير و براي قالب ٨ اينچ(٢٠ سانت) ١٧٠گرم خمير لازم داريم .

براي باز كردن خمير كمي ارد روى ميز كارتون بپاشيد خمير را به صورت دايره در بياوريد و با وردنه به ضخامت ٥ ميليمتر باز كنيد و خمير را دور وردنه بپيچيد و راحت بلند كنيد و داخل قالب پايتون بياندازيد . بعد قالب را با خمير حدو ٢٠ دقيقه در يخچال قرار مي دهيم .سپس روى خمير پاي را يك كاغذ روغني كه به صورت  گرد برش داده ايم انداخته و روي ان را با ١مخلوط حبوباتي شبيه لوبيا سفيد و قرمز و نخود و يا گندم و جو پر كرده سنگيني اين حبوبات باعث مي شه كه خمير پف نكند . حالا خمير را در فر از قبل گرم شده با حرارت ٢٠٠ درجه سانتي گراد به مدت ١٠ دقيقه با حبوبات و١٠ دقيقه و يا تا زماني كه خمير به رنگ طلايي روشن در بيايدبدون حبوبات مي پزيم . سپس اجازه بدهيد تا خمير خنك بشود و با فيلينگ خنك شده پر مي كنيم.



سایر مطالب آشپزی

+