چیز کیک پنبه ای (ژاپنی)

10:11 1396/11/24
29

چیز کیکی متفاوت و جدید


تبلیغات

مواد لازم:

شکر .....140 گرم
 تخم مرغ..... 6 عدد 
کره .....50 گرم 
پنیرخامه ای ......250 گرم 
شیر...... 100 میلی لیتر 
آرد ......60 گرم (۶ ق غذاخوری) 
نشاسته ی ذرت ......دو ق غ
 وانیل .......یک قاشق چایخوری 


طرز تهیه:


 اول پنیر خامه ای و کره و شیر رو به روش بن ماری روی بخار آب میذاریم تا کاملا یکدست بشه ,بعد میزاریم سردشه,آرد و نشاسته رو با هم الک میکنیم وقتی مایه ی پنیری خنک شد آرد و نشاسته رو بهش اضافه میکنیم و فولد میکنیم تا یکدست بشه,بعد هم زرده ها و وانیل رو که کمی با همزن دستی زدیم اضافه میکنیم. سفیده هارو با شکر اونقدر میزنیم تا از ظرف نریزه,بعد اروم با مواد فوق فولد میکنیم و در قالب کاغذ رو غنی انداخته ریخته و قالبو میزاریم تو یه ظرف دیگه که تا نیمه ابجوش کردیم و میزاریم تو فر صدو شصت درجه به مدت یکساعت و بیست دقیقه بعد نیم ساعت با در نیم باز,تو فر میزاریم خنک شه,حالا میاریمش بیرون و میزاریم کامل سرد که شد,دو تا سه ساعت میزاریمش یخچال.