شامی بادمجان

17:15 1396/3/13
164

مخصوص طرفداران بادمجان


مواد لازم:

▫️تره، مرزه و جعفري ساطوري شده ١٥٠گرم
▫️بادمجان پنج عدد
▫️برنج پخته شده نصف پيمانه
▫️پنير پارمزان نصف پيمانه
▫️گوشت چرخ‌کرده ٢٥٠ گرم
▫️تخم‌ مرغ دو عدد
▫️پياز رنده شده يک عدد
▫️نمک ، فلفل به ميزان لازم
▫️روغن مايع به ميزان لازم
 


طرز تهیه:

🔸بادمجان‌ها را در مقداري آب و نمک به مدت يک ساعت قرار مي‌دهيم تا تلخي آن گرفته شود.سپس در آبکش ريخته، شسته و با پارچه تميز خشک مي‌کنيم.بادمجان‌ها را از وسط دو نيم کرده و در روغن سرخ مي‌نماييم.

🔸روي دستمال کاغذي قرار مي ‌دهيم تا روغن اضافي آن گرفته شود.
سپس با گوشت‌کوب، کوبيده و با برنج، گوشت چرخ‌کرده.

🔸تخم ‌مرغ‌ها ، پياز ، سبزي‌ ها ، نمک، فلفل و پنير پارمزان مخلوط کرده و ورز مي ‌دهيم.
کف دست را چرب کرده از مايه به اندازه دلخواه بر مي‌داريم.پس از فرم دادن يا قالب زدن در روغن داغ سرخ مي‌کنيم.

🔴نکــته :در صورت دلخواه مي‌توان بادمجان کبابي را جايگزين بادمجان سرخ شده کرد.
 


طراحی سایت . سئو . تبلیغات گوگل

دکوراسیون