کوکوی عدس

17:04 1396/3/13
78

مخصوص افطارهای ماه رمضان


مواد لازم:

▪️فلفل دلمه ای کوچک یا متوسط  ۱ عدد
▪️پنیر صبحانه معمولی  ۵۰ گرم
▪️عدس   ۱/۲ لیوان
▪️تخم مرغ   ۲ عدد
▪️نمک و فلفل و زرد چوبه    به مقدار لازم
▪️پیاز متوسط  ۱ عدد
▪️پودر آویشن   ۱ قاشق چای خوری
▪️روغن    به مقدار لازم
 


طرز تهیه:

🔸۱- عدس رو سه چهار ساعت یا بیشتر خیس می کنیم. 

🔸۲- سپس عدس را با کمی آب تا اندازه ای که روی عدس بیاد و کمی روغن می ذاریم بپزه.

اواخر پخت هم نمک اضافه می کنیم.

🔸۳- عدس رو با گوشتکوب کمی له می کنیم. و منتظر می مونیم کمی سرد بشه. 

🔸۴-  پیاز رو رنده می کنیم. 

🔸۵- عدس ، پیاز رنده شده، تخم مرغ ها ، فلفل دلمه ای ریز خرد شده ، پنیر ریز خرد شده و ادویه ها مخلوط می کنیم. 

🔸۶-  کمی روغن تو تابه نچسب می ریزیم . 

🔸۷- بعد از اینکه روغن داغ شد با قاشق از مواد آماده شده کو کو می ریزیم تو روغن. در تابه رو می ذاریم. 

🔸۸-  وقتی کوکو خودش رو گرفت و یه طرفش سرخ شد برمی گردونیم اون طرفش هم سرخ شه . 

🔴سایر نکات🔻🚨

♦️مواد کوکو را در دمای محیط به مدت یک تا یک و نیم ساعت استراحت دهید تا مواد به خورد هم رود . این کار همچنین موجب پوک تر شدن کوکو هنگام سرخ کردن می شود
 


طراحی سایت . سئو . تبلیغات گوگل

دکوراسیون


سایر مطالب آشپزی

+