آبگوشت بیرجندی

17:00 1396/3/13
306

مخصوص اقطارهای ماه رمضان


مواد لازم برای 4 نفر:

▪️400 گرم گوشت بره
▪️2 عد د پیاز
▪️3 حبه سیر
▪️4 عد د گوجه فرنگی
▪️4 عد د سیب زمینی
▪️2 ق س رب گوجه فرنگی
▪️1 ق س  جعفری خرد شد ه
▪️به میزان لازم نمک و فلفل و زرد چوبه
 


طرز تهیه:

🔸1. برای این آبگوشت باید از 8 ساعت قبل از پخت، گوشت را در پیاز و سیر بخوابانید. به این ترتیب که پیاز و سیر را نگینی خرد کرده و داخل یک ظرف بریزید. گوشت را تکه تکه کرده و درون سیر وپیاز بخوابانید و به مدت 8 ساعت داخل یخچال بگذارید.

🔸2.  بعداز 8 ساعت گوشت را با همان پیا ز و سیر داخل یک قابلمه قرار داده و آن را روی حرارت بگذارید. 2 لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و بگذارید روی حرارت کم برای دو ساعت بپزد.

🔸3.  وقتی گوشت پخت سیب زمینی ها را هم اضافه کنید.

🔸4.  گوجه ها را نگینی خرد کنید و سپس آنها را داخل قابلمه بریزید. نمکف فلفل، زردچوبه و رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنید. 

🔸5.   در پایان جعفری خرد شده را اضافه کنید و صبر کنید تا آبگوشت جا بیفتد
 


طراحی سایت . سئو . تبلیغات گوگل

دکوراسیون