خرمای مغزدار شکلاتی

16:56 1396/3/13
461

مخصوص افطارهای ماه رمضان


مواد لازم:

▪️خرما 24 عدد
▪️بادام درختی (بدون نمک و بوداده شده) 24 عدد
▪️شکلات تخته ای (تلخ یا شیرین) 1و 1/2 پیمانه
▪️پودر بادام و پسته و... (تزیین) به مقدار لازم
▪️دارچین 1 ق چ
▪️روغن مایع (گیاهی/ کانولا ، ذرت ، سبوس برنج ، کنجد و...) 1 ق چ


طرز تهیه:

🔸1-ابتدا خرما ها را شکاف داده هسته را خارج نموده و داخل آن یک عدد بادام قرار می دهیم. وقتی خرما ها آماده شد.

🔸2-در ظرفی شکلات + روغن + دارچین را مخلوط نموده به روش بن ماری شکلات را ذوب میکنیم.

🔸3-سپس خرماهای آماده شده را داخل ظرف شکلات زده و خوب کاور میکنیم تا کاملا با شکلات پوشش داده شوند.

🔸4-همه خرماها را شکلاتی نموده روی کاغذ روغنی میگذاریم تا کمی سفت شوند.

🔸5-کمی که سفت شدند پودر بادام و پسته می پاشیم.

🔸6-در لاینرهای شکلات قرار دهید 

🔸7-به مدت 2 ساعت (یا تا زمانی که کاملا سفت شوند) در یخچال گذاشته تا کاملا اماده شوند.

⚫️نکات🔻🚦

1- مقدار های ذکر شده به اندازه 24 عدد خرما است میتوانید این مقدار ار کم یا زیاد کنید.

2- در رسپی از بادام درختی اتفاده شده میتوانید از پسته و گردو و فندق نیز استفاده کنید اما با توجه به گرمی هوا گردو را در این فصل پیشنهاد نمیکنم و بهترین گزینه پسته و بادام و فندق است.

3- استفاده از مغز پسته و مغز فندق دراین رسپی بسیار خوشمزه و خاص خواهد بود

4- داخل خرما ها را میتوانید با دو مغز هم پر کنید.

5- برای تزیین هم میتوانید از پودر فندق و پسته استفاده کنید ترکیب مغزها و نوع مغز انتخابی کاملا سلیقه ای است.

6- بجای پاشیدن پودر پسته در انتهای کار میتوانید کل خرما را درپودر های مختلف بغلطانید و هر کدام را با یک مغز پودر شده کاور کنید.

7- اگر زمان کافی ندارید میتوانید در فریزر نیز قرار دهید تا زودتر اماده شود

8- حتما 10 دقیقه قبل از سرو از یخچال خارج کنید.

9 - در رسپی از شکلات چیپسی استفاده شده / نوع شکلات انتخابی سلیقه ای است.

10- **ونکته آخر که بسیار مهم است . همونطور که در ابتدای دستور اشاره کردم استفاده از شکلات تلخ در این رسپی ارزش غذایی بالایی دارد.
 


طراحی سایت . سئو . تبلیغات گوگل

دکوراسیون


سایر مطالب دسر و شیرینی

+