دسر پسته

16:39 1396/3/13
65

خوشمزه و لذیذ


مواد لازم:

▫️آب : 850 میلی لیتر
▫️مغز پسته : 225 گرم
▫️شیر خشک پرچرب : 225 گرم
▫️شکر : 500 گرم
▫️هل با دانه های له شده : 2 عدد
▫️گلاب : 2 قاشق غذاخوری
▫️زعفران نساییده : مقداری
 


مواد لازم برای تزیین:

▪️بادام پرک : 25 گرم
▪️برگ نعناع : مقداری
 


طرز تهیه:

🔸1. حدود 600 میلی لیتر و یا 1 پیمانه آب را داخل قابلمه بریزید و بگذارید بجوشد . پس از جوش آمدن آب, قابلمه را از روی حرارت بردارید و پسته را به مدت 5 دقیقه داخل آن بخیسانید. پسته ها را از آبکش رد نموده و پوست دوم آن ها را جدا نمایید.

🔸2. پسته ها را داخل مخلوط کن خرد نمایید یا داخل هاون بکوبید.

🔸3. شیر خشک را به پسته افزوده و خوب با هم مخلوط نمایید.

🔸4. جهت تهیه شربت, باقی مانده آب و شکر را داخل ماهیتابه ای بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. وقتی که مایع شروع به سفت شدن نمود, هل, زعفران و گلاب را به آن اضافه نمایید.

🔸5. شربت را به مخلوط پسته اضافه نمایید و 5 دقیقه مرتب هم بزنید تا مخلوط کاملا سفت شود. اکنون مخلوط آماده شده را کنار بگذارید تا کم کم سرد گردد.

🔸6. زمانی که مخلوط به اندازه کافی سرد شد, آن را با دست به صورت توپ هایی کوچک دربیاورید و با بادام پرک و برگ نعناع تزیین نمایید. قبل از آن که آن را سرو نمایید, بگذارید به اندازه کافی سفت شود و خودش را بگیرد.

⚪️توصیه سرآشپز🔻🍴

♦️به جای این که پودر پسته آماده خریداری نمایید, بهتر است مغز پسته را خریده و خودتان آن را آسیاب نمایید. پودر مغزهای تازه طعم بهتری نسبت به آن هایی دارند که روغن طبیعی خود را از دست داده اند
 


طراحی سایت . سئو . تبلیغات گوگل

دکوراسیون