خورش گوشت کرمانی

16:37 1396/3/13
438

خوشمزه و لذیذ


مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:

▫️500 گرم  گوشت گوسفند ی با استخوان
▫️4 عد د  گوجه فرنگی
▫️1 پیمانه گشنیز خرد شد ه
▫️2 عد د سیب زمینی
▫️1 عد د پیاز
▫️2 /1 ق س پود ر زیره
▫️به میزان لازم  نمک،فلفل و زرد چوبه
 


طرز تهیه:

🔸1.  پیاز را نگینی خرد کنید و آن را د اخل تابه با زرد چوبه، فلفل و پود ر زیره کمی تفت د هید.

🔸2.  گوجه فرنگی ها را نگینی خرد کرد ه و با پیاز تفت د هید.

🔸3.  حالا گوشت را اضافه کنید و بگذارید کمی رنگش تغییر کند.

🔸4. د و لیوان آب جوش روی گوشت بریزید و بگذارید روی حرارت ملایم 2 ساعت بپزد.

🔸5.  نیم ساعت ماند ه که گوشت را از روی حرارت برد ارید، سیب زمینی را پوست گرفته و خرد کنید، سپس آن را  همراه با گشنیز به خورش اضافه کنید. 

🔴نکته🔻🚨

♦️مرد م کرمان این خورش را با گوجه می پزند. اگر دوست دارید رنگ خورشتان قرمز باشد، یک قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی به آن اضافه کنید


طراحی سایت . سئو . تبلیغات گوگل

دکوراسیون


سایر مطالب آشپزی

+