پیراشکی بقچه ای

12:36 1394/6/22
1715

پیراشکی با ظاهری زیبا و جدید

مواد لازم خمیر:

شیر................................................. 3 لیوان
روغن مایع......................................... ا لیوان
تخم مرغ........................................... 3 عدد
شکر................................................ 2/5 قاشق غذاخوری
پودر خمیر مایه................................... 2/5 قاشق غذاخوری
آرد................................................. به میزان لازم


مواد میانی:

سینه مرغ........................................ 1 عدد
لوبیاسبز......................................... 1/4 پیمانه
قارچ.............................................. 1/4 پیمانه
فلفل دلمه....................................... به مقدار لازم
پیاز............................................... 1 عدد بزرگ
سس مایونر...................................... به مقدار لازم
نمک وفلفل..................................... به مقدار لازم


طرز تهیه:

ابتدا 3 لیوان شیر را روی حرارت گذاشته تاکمی ولرم شود. 2/5 قاشق شکر اضافه کرده هم می زنیم تا شکر باز شود از روی حرارت بر داشته 2/5 قاشق پودر خمیر مایه افزوده کنار گذاشته تاسرد شود. 3 عدد تخم مرغ رایکی یکی افزوده و با دست هم می زنیم سپس یک لیوان روغن مایع اضافه کرده آخر آرد را افزوده تا جایی که خمیر به دست نچسبد. خمیر باید کمی سفت باشد.خمیر را10 تا 20 دقیقه استراحت می دهیم بعد به صورت مربع باز کرده و مواد را داخلش گذاشته اطراف چهار گوشه خمیر را گرفته و اطرافش را به هم به وسیله سفیده تخم مرغ که کمی با چنگال زدیم به هم می چسبانیم.


باز کمی به پیراشکی های آماده شده استراحت داده و بعد در روغن سرخ می کنیم. پیراشکی را بر عکس داخل روغن داغ می گذاریم تا باز نشود وقتی روی پیراشکی سرخ شد بر می گردونیم. بعد روی دستمال آشپز خانه گذاشته تا روغن اضافیش گرفته شود.
برای مواد میانی پیاز را سرخ می کنیم مرغ پخته را ریش ریش کرده اضافه می کنیم قارچ سرخ شده، لوبیا سبز آب پز شده ، فلفل دلمه و نمک و فلفل را اضافه کرده کمی تفت می دهیم. آخر سس مایونز را افزوده و حرارت را خاموش می کنیم.
نکته: 1. می توان این پیراشکی ها را رومال بزنیم و در فر درست می کنیم.
2. اگر خواستیم وقتی سرد شد به مواد پنیر پیتزا اضافه مکنیم.
3. مواد میانی به صورت دلخواه است و از هر چی دوست داشته باشید می توانین استفاده کنید.
نوش جان


گردآوری: تحریریه



سایر مطالب آشپزی

+