کیک کشک بادمجان

20:06 1394/3/11
1799

غذایی بسیار راحت و شیک و خوشمزه مناسب مهمانی ها

مواد لازم:

بادمجان...................................6 عدد
پیاز داغ...................................به میزان لازم
سیر داغ....................................به میزان لازم
گردو خرد و یا رنده درشت شده................نصف پیمانه
رب گوجه...................................یک قاشق غذاخوری
کشک........................................به میزان لازم
نان تست...................................به تعداد لازم
نعنا داغ.....................................به مقدار لازم


طرز تهیه:

بادمجانها رو بر حسب ذائقه تون کبابی و یا سرخ کنید. بعد پیاز داغ فراوان درست کنید وبه بادمجانها اضافه کنید.در صورت دلخواه مقدار کمی رب گوجه و یا گوجه ریز شده که یه کوچولو تفت داده شده را اضافه میکنیم که باعث خوشمزه تر و خوشرنگ تر شدنش میشه.این مواد را داخل غذاساز ریخته و یا با گوشت کوب برقی و یا گوشت کوب دستی کاملا له میکنیم تا یکدست شود. دوباره مواد را در ماهیتابه ریخته و نصف پیمانه گردوی رنده درشت شده به آن اضافه میکنیم. سپس کمی نعنا داغ هم اضافه کرده و کشک هم اضافه کنید و با مقدار بسیار کمی آب بگذارید روی شعله ملایم تا جا ببفته.
سپس حاشیه قهوه ای نون تست را با چاقو جدا کرده کنار هم به هر شکل دلخواه مربع، مستطیل، دایره و یا نیم دایره و... در ظرف مورد نظر میچینیم. مقداری از کشک بادمجان آماده شده را روی نان ها میریزیم و با قاشق یکدستش میکنیم. بعد یک لایه دیگر نان تست میچینیم و کمی با دست فشار میدهیم تا مواد خوب به هم بچسبند. و لایه بعدی باز کمی کشک بادمجان روی نانها میریزیم و باز یک لایه دیگر نان میچینیم.. این کار را تا سه طبقه ادامه میدهیم. لایه آخر را نان تست میگذاریم.
روی نان تست لایه آخری رو با کشک می پوشونیم و حدود نیم ساعت درون یخچال قرار میدهیم سپس با پیاز داغ و گردو و خلال پسته و بادام تزیئین کنید.
نکته: 1.توجه داشته باشید که کیک رو یک ساعت قبل از سرو کردن از یخچال بیرون بگذارید تا به دمای محیط برسه.
نکته: 2.در موقع پیاز داغ کردن می توان زردچوبه و ادویه و فلفل سیاه را اضافه کرد.
نوش جان


گردآوری: تحریریه



سایر مطالب آشپزی

+